KGN

KGN is een samenwerking tussen de D&R Group en EWS Group. De D&R groep bestaat uit verschillende bedrijven die actief zijn op allerlei vlakken in de logistiek, zoals; expeditie, NVOCC (Non-vessel Operating Common Carrier), softwareontwikkeling, intermodaal transport (spoor/ binnenvaart/ weg), douanebemiddeling, terminal / depot- en veiligheidsactiviteiten). EWS-groep houdt zich bezig met alle vormen van ongediertebestrijding, begassingen, gasmetingen, ventilaties en bio behandelingen van goederen in opslag.

Bij KGN houden we ons voornamelijk bezig met het controleren van de luchtconcentraties in containers die aankomen in de haven van Rotterdam. Hierbij wordt gekeken of er schadelijke ontsmettingsmiddelen, pesticiden en/of productiegassen aanwezig zijn in concentraties die schadelijk zijn voor mensen.
Daarbij hebben wij een beschikking over een eigen loods waar wij containers lossen, douane controles uitvoeren (FYCO-controles), containers lossen waar te hoge concentraties gassen in aanwezig zijn en hebben wij de mogelijkheid om hitte behandelingen en begassingen uit te voeren.

Vacatures van KGN