Fumigation

EWS Fumigation is de specialist op het gebied van begassingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en hoogopgeleide medewerkers, beter bekend als gassingsleiders, is EWS Fumigation uw ideale partner voor het uitvoeren van al uw begassingswerk!

Bij begassing of fumigatie wordt gebruikgemaakt van een gifgas voor de preventieve of curatieve behandeling van goederen of ruimtes tegen ongedierte. EWS Fumigation voert begassingen uit in containers, silo’s, magazijnen, schepen of bedrijfsgebouwen.

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm.

Op zoek naar een opleiding?

Ben je opzoek op een verbredende of verdiepende opleiding om je beter te profileren op de arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op!

Vacatures in Fumigation