Nico Kuijt

Als Commercial & Technical Advisor bij EWS Pest control houd ik me intensief bezig met plaagdierbeheersing, een razend interessant vakgebied! Mede doordat het werkterrein zo divers is en de markt continu in beweging is.

Met een team aan professionals voeren we inspecties uit op uiteenlopende locaties, variërend van ziekenhuizen tot dierentuinen, van havenbedrijven tot warehouses, en van supermarkten tot musea. Met ons werk dragen we bij aan patiëntenzorg, dierenwelzijn, logistiek, voedselveiligheid en behoud van cultureel erfgoed. Op al deze locaties nemen wij een kijkje achter de schermen en beperken we de risico’s op plaagdieren.

Als jij bij ons aan de slag gaat als Specialist plaagdierenwering en bouwkundige oplossingen, gaan wij nauw met elkaar samenwerken. Je wordt intern begeleid en opgeleid. De juiste motivatie én de bereidheid om te leren zijn belangrijker dan bakken met ervaring. Dus als jij houdt van afwisseling, klantcontact, adviseren, en toch vooral ook die twee rechterhanden hebt, dan heten we je graag welkom in ons team!