Branche

Training en opleiding

Land

13 vacatures gevonden

Gasmeetkundige Eindhoven

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Je werkt in de regio Eindhoven.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Payroll Specialist

Ligt jouw hart bij de personeelsadministratie en werk je graag met cijfers? Zie jij een uitdaging in het op tijd klaar hebben van de salarisadministraties binnen Nederland en 5 andere Europese landen, kom dan werken bij EWS! Het HR Team van EWS ontvangt jou graag als nieuwe collega, in een ambitieuze en transparante werkomgeving.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Planner Gas Measurement

Hoe onmogelijk iets soms lijkt, jij maakt het mogelijk en krijgt er zelfs energie van. Wat je doet als planner? De klant én de circa 30 gasmeetkundigen van de buitendienst ontzorgen zodat alles gesmeerd verloopt op het gebied van plannen en coördineren. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder (Amsterdam)

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt. Je komt te werken in de regio Noord-Holland.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Ongediertebestrijder (Den Haag / Rotterdam)

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt. Je komt te werken in de regio Rotterdam en Den Haag.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Logistiek Medewerker KGN

Als Rotterdammer in hart en nieren werk jij het liefst in de indrukwekkende haven van Rotterdam. Vanuit onze locatie op de Maasvlakte zorg jij ervoor dat de inkomende containers gelost worden, uitgaande zendingen klaar gezet worden en geladen worden.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Gasmeetkundige Limburg

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar het meest zuidelijke puntje van Limburg en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Roermond.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Limburg

Allround Vakantiemedewerker

In de zomer is het erg druk bij ons. Daarom zoeken we extra krachten. Zoek jij een goed betaalde vakantiebaan én wil je ook nog wat leren? Kom bij ons werken! Geen ervaring? Wij leiden je op! De ervaring die je opdoet staat ook nog eens goed op je CV! Heb je je rijbewijs? Helemaal top! Over de werktijden hoef je je niet druk te maken. Deze zijn in overleg van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kan bij EWS zo veel werken als je zelf wilt!

Opleiding VMBO
Bijbaan 20 - 39 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Avonddienst

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Je werkt de avonddiensten in de regio Tilburg. Deze tijden zijn van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

IT Medewerker

Heb je enige ervaring en affiniteit met IT-werkzaamheden? Kom dan werken als IT-medewerker binnen de groeiende en informele werkomgeving van EWS. In deze positie werk je vanuit Werkendam maar bent ook regelmatig op locatie om daar werkzaamheden te verrichten. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operator bij NCP

NCP is een snelgroeiend bedrijf binnen de notenbranche. Wij bieden een breed scala van diensten aan op het gebied van schonen en verpakken van noten (denk hierbij aan amandelen, cashew-, pistache-, hazel- en walnoten) en hebben hierdoor altijd een gepaste oplossing voor de klant. In verband met de sterke groei hebben wij in onze BRC, IFS en SKAL gecertificeerde productielocatie per direct plaats voor een operator.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Financieel Medewerker

Bij EWS zijn we op zoek naar een financieel medewerker die de crediteurenkant van onze administratie naar een hoger niveau wil brengen. Binnen het team van vier enthousiaste, directe collega’s ben jij het aanspreekpunt voor onze crediteuren en werk je samen om de maand goed af te sluiten en de facturen op een correcte manier te boeken en verwerken.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Oosterhout en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Den Bosch.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.