Branche

Training en opleiding

Land

15 vacatures gevonden

Financieel Medewerker

Bij EWS zijn we op zoek naar een financieel medewerker die de crediteurenkant van onze administratie naar een hoger niveau wil brengen. Binnen het team van vier enthousiaste, directe collega’s ben jij het aanspreekpunt voor onze crediteuren en werk je samen om de maand goed af te sluiten en de facturen op een correcte manier te boeken en verwerken.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Junior marketeer / DTP’er

Opmaak, vormgeving, ontwerp… Ga jij ‘aan’ op het moment dat er iets mooi te maken valt? Ga jij stralen zodra er een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit? Dan zijn we op zoek naar jou! Als junior marketeer/DTP’er werk je vanuit ons hoofdkantoor in Werkendam. Met jouw creaties ondersteun je de marketingafdeling op grafisch vlak. Of het nu gaat om de opmaak van een visitekaartje, de vormgeving van een nieuwe brochure of het ontwerp van de nieuwsbrief, het uiteindelijke doel is met onze communicatie-uitingen een positief gevoel neer te zetten rondom de merkbeleving van EWS Group en haar zusterbedrijven, zowel binnen als buiten de organisatie.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

HR Medewerker Salarisadministratie

Ligt jouw hart bij de personeelsadministratie en werk je graag met cijfers? Zie jij een uitdaging in het op tijd klaar hebben van de salarisadministraties binnen Nederland en 5 andere Europese landen, kom dan werken bij EWS! Het HR Team van EWS ontvangt jou graag als nieuwe collega, in een ambitieuze en transparante werkomgeving.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime / Parttime 32 - 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operations Manager NCP/ VQP

Als operations manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van magazijn- en productiemedewerkers. Je werkt voor de organisaties Nuts Cleaning & Packaging B.V. en VacQPack Productions B.V.. Naast de operationeel aansturende taken vertegenwoordig je onze bedrijven bij brancheorganisaties, handel je eventuele klachten af in samenwerking met ons QHSE-team, ben je verantwoordelijk voor de inkoop van (verpakkings) materialen en woon je beurzen en open dagen bij. Een verantwoordelijke en dynamische baan bij een snelgroeiende en internationale organisatie.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Planner Pest Control

Ben jij ambitieus, verantwoordelijk en servicegericht, dan bieden wij je een top baan met groeipotentie. In een flexibele werkomgeving, waar de focus gericht is op uitstekende klantenservice, innovatie en oplossingsgericht handelen, lever jij een uitvoerende en coachende bijdrage in een team van enthousiaste binnendienst collega’s.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Planner Gas Measurement

Hoe onmogelijk iets soms lijkt, jij maakt het mogelijk en krijgt er zelfs energie van. Wat je doet als planner? De klant én de circa 30 gasmeetkundigen van de buitendienst ontzorgen zodat alles gesmeerd verloopt op het gebied van plannen en coördineren. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Venray / Helmond / Deurne

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Je werkt in de regio Venray / Helmond / Deurne.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Logistiek Medewerker KGN

Als Rotterdammer in hart en nieren werk jij het liefst in de indrukwekkende haven van Rotterdam. Vanuit onze locatie op de Maasvlakte zorg jij ervoor dat de inkomende containers gelost worden, uitgaande zendingen klaar gezet worden en geladen worden.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Accountmanager New Business Fumigation

Nieuwe klanten binnenhalen door heel Nederland. Dat is wat jij gaat doen als accountmanager new business. Wij hebben het liefst dat je zoveel mogelijk leads en prospects tot klanten maakt. We willen groeien en samen met jouw collega's ga jij daarvoor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Noord-Holland of Zuid-Holland.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Front Office Assistent

EWS Group is op zoek naar een Front Office Assistant voor de divisie Fumigatie. Zoek jij een flexibele werkomgeving, waar de focus gericht is op uitstekende klantenservice, innovatie, oplossingsgericht werken en waar bovendien een goede sfeer heerst? Ben je iemand die graag van kantoor uit ondersteuning biedt aan het uitvoerende personeel, zorgt dat onze klantenvragen snel en correct behandeld worden en dat onze administratie op orde staat? Heb je daarnaast belangstelling voor de fumigatiediensten die we verlenen? Dan is EWS dé werkomgeving die jij zoekt!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Service Medewerker (Pest Control)

Zoek jij een flexibele werkomgeving, waar de focus gericht is op uitstekende klantenservice, innovatie, oplossingsgericht werken en waar bovendien een goede sfeer heerst? Ben je iemand die het liefst op locatie bij de klant werkt? Kijk je er naar uit om de fascinerende wereld van ongedierte (verder) te leren kennen en er jezelf in te verdiepen? Dan is EWS dé werkomgeving die jij zoekt!

Opleiding Secundair
Fulltime 39 uur
Regio België

Inside Sales Assistant

Ben jij de Inside Sales Assistant die EWS helpt groeien? In deze uitdagende functie sta jij onze salesmanagers bij in het uitbreiden van onze verschillende divisies zoals fumigation en gasmeasurement.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio België

Gasmeetkundige Avonddienst

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Je werkt de avonddiensten in de regio Tilburg. Deze tijden zijn van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operator bij NCP

NCP is een snelgroeiend bedrijf binnen de notenbranche. Wij bieden een breed scala van diensten aan op het gebied van schonen en verpakken van noten (denk hierbij aan amandelen, cashew-, pistache-, hazel- en walnoten) en hebben hierdoor altijd een gepaste oplossing voor de klant. In verband met de sterke groei hebben wij in onze BRC, IFS en SKAL gecertificeerde productielocatie per direct plaats voor een operator.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.