Branche

Training en opleiding

Land

12 vacatures gevonden

IT Medewerker

Heb je enige ervaring en affiniteit met IT-werkzaamheden? Kom dan werken als IT-medewerker binnen de groeiende en informele werkomgeving van EWS. In deze positie werk je vanuit Werkendam maar bent ook regelmatig op locatie om daar werkzaamheden te verrichten. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als timmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Rotterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Inside Sales Assistant

EWS groeit hard en wil blijven groeien. Onze sales en accountmanagers hebben jou nodig om hen te ondersteunen als commercieel binnendienst medewerker (Inside Sales Assistant). Wil jij hen helpen met het opmaken van de offertes, calculaties, mailingen en de registraties hiervan in onze systemen? We hebben meerdere kantoren, waardoor je zowel in Nieuwendijk als Oosterhout kunt werken. Wij zorgen ervoor dat jij op je plek zit en je eerste of tweede stap kunt maken in Inside sales.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder Moerdijk

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt. Je komt te werken in de regio Moerdijk.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Allround Vakantiemedewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantiebaan binnen een jong en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de zomerperiode is het erg druk bij de divisies Gas Measurement en Maritime & Logistics. We zetten jou dan ook graag in om te ondersteunen bij diverse werkzaamheden binnen én buiten. Een vakantiebaan bij EWS Group is nooit saai! Geen ervaring? Wij leiden je op! De ervaring die je opdoet staat ook nog eens goed op je CV! Heb je je rijbewijs? Helemaal top! Over de werktijden hoef je je niet druk te maken. Deze zijn in overleg van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kan bij EWS zo veel werken als je zelf wilt!

Opleiding MBO, Bachelor, Universitair
Bijbaan 20 - 39 uur
Regio Noord-Brabant

Backoffice Assistant

NCP is een snelgroeiend bedrijf binnen de notenbranche. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van het schonen en verpakken van noten. In verband met de sterke groei hebben wij in ons jonge en ambitieuze team per direct plaats voor een Backoffice Assistant. Ben jij de nauwkeurige en communicatieve duizendpoot die we zoeken?

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Allround Marketeer

Ben jij onze nieuwe allround marketeer die het merk EWS weet te vergroten en zowel nationaal als internationaal op de kaart weet te zetten? Dan voegen we je graag toe aan ons marketingteam! Ons marketingteam bestaat uit drie enthousiaste medewerkers die, met ieder hun eigen specialisme, onder leiding van de marketingmanager inzetten op klanttevredenheid en een positieve merkbeleving.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Buitendienst Medewerker

Als buitendienst medewerker draag je bij aan veiligheid in de logistieke keten! Dag in dag uit ben jij monsters aan het nemen van zeecontainers. Zeecontainers bevatten namelijk soms dampen en gassen welke schadelijk zijn voor de mens. Om er zeker van te zijn dat de container veilig gelost kan worden verzamel jij luchtmonsters uit containers op een van de inland-terminals in Brabant waar EWS actief is. Samen met jouw collega’s van onze gasmeetdivisie zorg je op deze manier voor een veillige werkomgeving.

Opleiding MBO
Fulltime / Parttime 0 - 40 uur
Regio Noord-Brabant

Productiemedewerker

VacQPack is een snelgroeiend bedrijf met vestigingen in onder andere Vietnam en Amerika. Wereldwijd leveren wij machines en verpakkingsmaterialen waarmee producten zoals bonen, noten, granen en specerijen hermetisch verpakt kunnen worden.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Oosterhout en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Den Bosch.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Logistiek Medewerker

Ben jij klantgericht, flexibel en nauwkeurig? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de begeleiding bij het lossen van zeecontainers. Je stuurt het losteam aan, houdt zicht op de veiligheid van jou en je team en zorgt voor een juist gebruik van PBM’s. Tevens zorg je ervoor dat de containers volgens de juiste configuratie gelost wordt en de goederen netjes worden verwerkt. Je vindt het niet erg om vanaf diverse locaties te werken en nadien zorg je er dan ook voor dat deze locatie netjes achtergelaten wordt en verwerk je de losresultaten in ons computersysteem. Denk jij dat je dit proces kan bewaken en in goede banen kan leiden? Werk je graag zelf mee en bent je multi-inzetbaar? Reageer dan snel op deze vacature!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.