Branche

Training en opleiding

Land

11 vacatures gevonden

Gasmeetkundige Limburg

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar het meest zuidelijke puntje van Limburg en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Roermond.

Opleiding MBO
Fulltime uur
Regio Limburg

R&D Manager (expert team)

Voor de uitbouw van ons “expert team” zijn we op zoek naar een R&D Manager (expert team). Het Expert Team omvat R&D en support voor de verschillende divisies. In dit specialistische support team werken vijf experts (voornamelijk chemici) die zorgen voor het kalibreren en onderhouden van onze analyse-apparatuur (massaspectrometrie, FTIR, elektrochemische sensoren). Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor RI&E én assisteer je andere specialisten binnen EWS (massaspectrometrie bijvoorbeeld).

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Customer Service Medewerker

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om bij te dragen aan een klantgerichte oplossing? Dan zoeken wij jou! Medewerker Customer Service bij EWS-Group is een rol met afwisselende taken binnen een dynamische omgeving waar jij als aanpakker je rol kan invullen. In verband met een sterke groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime customer servicemedewerker. Dat je komt te werken in een organisatie met een groeiend aantal internationale klanten maakt het voor jou alleen maar interessanter? Dan is dit de baan voor jou.

Opleiding MBO
Fulltime uur
Regio Noord-Brabant

Backoffice assistant Fumigation (begassingen)

Een administratieve baan saai en eentonig? Zeker niet! Dit is een rol met afwisselende taken binnen een dynamische omgeving waar jij als aanpakker je rol kan invullen. In verband met sterke groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Backoffice assistant locatie Nieuwendijk. De commerciële (binnendienst)- en administratieve taken worden nu door de planners uitgevoerd en wij willen graag deze taken anders vormgeven en verder uitbouwen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Senior Marketeer

Offline- en online marketing; dat is de mix waar jij je als senior marketeer mee gaat bezighouden. Het hoofddoel van jouw werk is om het merk EWS te vergroten op zowel nationaal als internationaal niveau. Je zorgt voor een positief gevoel over het merk EWS. Daarbij geef je leiding aan 1 marketingcollega. Jij spreekt en adviseert het management van EWS en vertaalt ideeën die hieruit voortvloeien tot concrete plannen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

QHSE-Coördinator

We groeien fors bij EWS. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Als QHSE coördinator draag je bij aan structuur en eenheid op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Dordrecht.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Operations Manager

Als operations manager ben je eindverantwoordelijk voor de divisie Pest Control binnen EWS. Deze divisie zorgt ervoor dat de ongediertebestrijding bij onze klanten wordt uitgevoerd op een duurzame manier.

Opleiding Bachelor, Universitair
Fulltime 38 uur
Regio België

Gasmeetkundige Eindhoven

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Eindhoven en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Tilburg.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Oosterhout en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Den Bosch.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.