Branche

Training en opleiding

Land

18 vacatures gevonden

Medewerker Technische Dienst

Het ene moment verbouw je een kantoor en later werk je aan een kapotte kachel. Of je springt in de auto op weg naar Oosterhout, want daar is een ventilator kapotgegaan. Als medewerker technische dienst heb je het druk. Ons bedrijf groeit sterk en we krijgen daardoor veel meer materieel in huis. Aan jou de taak om dit te onderhouden!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Planning Coordinator

Als planner word jij het eerste aanspreekpunt van EWS. Je werkzaamheden vinden plaats op kantoor en help jij, samen met een vast team, met het in goede banen leiden van onze opdrachten. Werken bij EWS betekent onderdeel uitmaken van een ambitieuze, groeiende organisatie. Voor jou als planner betekent dit dat er een sterke organisatie achter je staat.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

IT Medewerker

Heb je enige ervaring en affiniteit met IT-werkzaamheden? Kom dan werken als IT-medewerker binnen de groeiende en informele werkomgeving van EWS. In deze positie werk je vanuit Werkendam maar bent ook regelmatig op locatie om daar werkzaamheden te verrichten. Je komt te werken in en enthousiast en gedreven team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Oosterhout en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Den Bosch.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Nijmegen

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Lent en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Nijmegen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Gelderland

Gasmeetkundige Antwerpen

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Antwerpen en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Luik.

Opleiding MBO, Secundair
Fulltime 37 uur
Regio België

Uitvoerder Zwamsanering

Als uitvoerder geef je dagelijkse leiding aan de uitvoering aan zwamsanering in de vorm van projecten en losse opdrachten. Je werkt zeer nauw samen met de afdeling planning en werkvoorbereiding en geeft leiding aan meewerkend voormannen, timmerlieden en ZZP’ers, regelt materiaal en materieel en zorgt voor een kloppende projectadministratie.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Customer Service Medewerker

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om bij te dragen aan een klantgerichte oplossing? Dan zoeken wij jou! Medewerker Customer Service bij EWS-Group is een rol met afwisselende taken binnen een dynamische omgeving waar jij als aanpakker je rol kan invullen. In verband met een sterke groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime customer servicemedewerker. Dat je komt te werken in een organisatie met een groeiend aantal internationale klanten maakt het voor jou alleen maar interessanter? Dan is dit de baan voor jou.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Tilburg

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Eindhoven en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Tilburg.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen in de regio's Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Tiel en alles daaronder. Dat is wat jij gaat doen als Accountmanager New Business. Wij hebben het liefst dat je zo min mogelijk op kantoor bent. Dat betekent namelijk dat je bij prospects aan tafel zit en dat is nu juist wat wij nodig hebben. We willen groeien en daar ga jij voor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Heel NL

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen door heel Nederland. Dat is wat jij gaat doen als accountmanager new business. Wij hebben het liefst dat je zoveel mogelijk leads en prospects tot klanten maakt. We willen groeien en samen met jouw collega's ga jij daarvoor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Financieel Medewerker

In deze fulltime allround financiële functie ben je bezig met alle facetten van het boekhouden. Al jouw boekhoudkundige kennis kun je inzetten bij ons groeiende internationale bedrijf om te assisteren in de professionalisering van de afdeling.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Samplenemer Noord-Brabant

Als samplenemer (vaste dienst of als oproepkracht) draag je bij aan veiligheid in de logistieke keten! Zeecontainers bevatten soms dampen en gassen welke schadelijk zijn voor de mens. Om er zeker van te zijn dat de container veilig gelost kan worden verzamel jij luchtmonsters uit containers op een van de inland-terminals in Brabant waar EWS actief is. Samen met jouw collega’s van onze gasmeetdivisie zorg je op deze manier voor een veillige werkomgeving.

Opleiding MBO
Fulltime 0 - 40 uur
Regio Noord-Brabant

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen uit heel België. Dat is wat jij gaat doen als Accountmanager New business. Wij hebben het liefst dat je zo min mogelijk op kantoor bent. Dat betekent namelijk dat je bij prospects aan tafel zit en dat is nu juist wat wij nodig hebben. We willen groeien en ’ daar ga jij voor zorgen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 39 uur
Regio België

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Rotterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

HR Adviseur

De afgelopen jaren zijn we, met trots, enorm gegroeid. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Deze groei maakt dat we bij HR versterking nodig hebben. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die de rol van HR Adviseur fulltime wil gaan vervullen. Het HR-team bestaat uit 2 HR Adviseurs en HR Director. Inmiddels zijn er meer dan 200 medewerkers en wij zijn druk met werven van nieuwe collega’s in alle landen waar wij actief zijn. Als ervaren HR-adviseur weet jij als geen ander hoe al die HR-gerelateerde vragen van die 200+ medewerkers vanuit negen verschillende landen te beantwoorden. Natuurlijk in het Engels, bij voorkeur ook in het Duits maar op ons kantoor in Werkendam is de voertaal Nederlands. De meeste mensen zijn werkzaam in Nederland en België, maar ook groeien we hard in Spanje, Italië, Frankrijk, Engeland, Duitsland en in Polen. Wil je onderdeel uitmaken van dit energieke HR-team? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Holland

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Wormerveer en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.