Branche

Training en opleiding

Land

4 vacatures gevonden

Financieel Medewerker

In deze allround financiële functie werk je in teamverband. Al jouw boekhoudkundige kennis kan je inzetten bij ons groeiende internationale organisatie.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

IT Medewerker

Heb je ruime ervaring met IT-werkzaamheden? Kom dan werken als IT-medewerker binnen de groeiende en informele werkomgeving van EWS. In deze positie werk je niet alleen in Werkendam, maar je reist ook naar Antwerpen om daar werkzaamheden te verrichten. Je komt te werken in een jong team!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Teamleider Planning

Als teamleider planning ben je eindverantwoordelijke voor een optimale en sluitende planning. Leidinggeven doe je op een coachende manier. Sterker nog: jij zorgt ervoor dat de planners die jij aanstuurt nóg beter gaan presteren en gelukkig blijven in hun baan.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.