Branche

Training en opleiding

Land

8 vacatures gevonden

Ongediertebestrijding specialist

Ongedierte zit overal. Vaak is er geen overlast, maar als er wel overlast ontstaat dan kom jij als specialist ongediertebestrijding helpen. Met jouw eigen bedrijfsauto ga je op pad naar allerlei plaatsen om ervoor te zorgen dat je onze klanten ter plaatse van hun ongedierte probleem verlost. Daarnaast zorg je ook voor een preventieve aanpak door middel van Integrated Pest Management.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Limburg

Gasmeetdeskundige

Hé speurneus. Lijkt het je gaaf om zeecontainers te onderzoeken op chemische stoffen? Zorg jij ervoor dat de mensen die deze containers lossen, dat veilig kunnen doen? Word jij onze nieuwe collega bij de divisie Gas Measurement? Pak dan nu je kans!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Accountmanager België

In deze functie zorg jij ervoor dat het klantportfolio van EWS België een boost krijgt en wordt uitgebreid. We krijgen veel aanvragen binnen en aan de hand daarvan ga je als accountmanager veel op klantbezoek. Je bent daardoor veel op de baan te vinden. Wij verkopen geen producten, maar kwalitatieve diensten. Van het meten van schadelijk gassen in containers tot het inbrengen van gassen zodat ladingen zonder ongedierte kunnen worden verscheept.

Opleiding Bachelor
Fulltime 38 uur
Regio België

Planner Pest Control

Wat je gaat doen als planner Pest Control? Tevredenheid creëren bij zowel onze klanten als bij onze collega's. Het gevolg van onze groei is dat er meer aanvragen, meer opdrachten, meer bestrijdingen komen. Deze nieuwe opdrachten ga jij als planner verwerken en inplannen bij onze ongediertebestrijders. Als jij er niet bent dan wordt het een chaos! Lijkt dit je gaaf? Pak je kans dan nu!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige

Hé, gasmeetkundige! Als jij er niet bent dan gebeuren er veel meer ongelukken tijdens het lossen van zeecontainers. Op diverse (binnenvaart)terminals in het binnenland voer je gasmetingen uit en ben jij degene die de container weer vrijgeeft. Een verantwoordelijke baan waarin je met je eigen bedrijfsauto op pad gaat.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Limburg

Logistiek Medewerker Havens

Zeecontainers leggen enorme afstanden af. Je kunt je voorstellen dat deze containers soms stuk gaan en gerepareerd moeten worden. Op de containerterminal van Bergen op Zoom controleer jij de containers op de juiste kwaliteit zodat onze klant ze weer veilig en zonder problemen kan laden en verschepen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gassingsleider Fumigation

Muizen, houtworm, amandelmot, ongedierte is van alle tijden en je vindt het ook overal. Als dit niet bestreden wordt, gaat het fout op een hoop plekken waar voeding wordt vervoerd of waar met etenswaar gewerkt wordt. Jij zorgt er voor dat dit dus niet gebeurt. Je hebt verstand van chemische stoffen en het bestrijden van ongedierte. De ene keer doe je dat in een winkelpand of huis en de andere keer sta je op een zeeschip of in een loods.

Opleiding Bachelor
Fulltime 38 uur
Regio België

Ongediertebestrijder

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.