Branche

Training en opleiding

Land

18 vacatures gevonden

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen in de regio's Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Tiel en alles daaronder. Dat is wat jij gaat doen als Accountmanager New Business. Wij hebben het liefst dat je zo min mogelijk op kantoor bent. Dat betekent namelijk dat je bij prospects aan tafel zit en dat is nu juist wat wij nodig hebben. We willen groeien en daar ga jij voor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Heel NL

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen door heel Nederland. Dat is wat jij gaat doen als accountmanager new business. Wij hebben het liefst dat je zoveel mogelijk leads en prospects tot klanten maakt. We willen groeien en samen met jouw collega's ga jij daarvoor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Planning Coordinator

Als planner word jij het eerste aanspreekpunt van KGN. Je werkzaamheden vinden plaats op kantoor en help jij, samen met een vast team, met het in goede banen leiden van onze opdrachten. Werken bij KGN betekent onderdeel uitmaken van een ambitieuze, groeiende organisatie. Voor jou als planner betekent dit dat er een sterke organisatie achter je staat.

Opleiding
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Operations Manager Expert Team

Kun je snel schakelen, denk jij in oplossingen en houd je wel van een uitdaging? Kom dan bij ons werken als Operations Manager van ons Expertteam! Je team bestaat momenteel uit 3 goed opgeleide collega’s die alles weten van gassen in containerladingen en ook nog eens beschikken over een gezonde dosis technische kennis. Onze collega gasmeetkundigen in het veld kunnen dag en nacht terugvallen op de kennis van het Expertteam over de gasmetingen die ze uitvoeren en de apparatuur waar ze mee werken. Complexe vragen over gassen en dampen maar ook storingen aan apparatuur worden door de leden van het Expertteam beantwoord en opgelost.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Financieel Medewerker

In deze fulltime allround financiële functie ben je bezig met alle facetten van het boekhouden. Al jouw boekhoudkundige kennis kun je inzetten bij ons groeiende internationale bedrijf om te assisteren in de professionalisering van de afdeling.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Binnendienst Medewerker Planning

EWS groeit hard en wil blijven groeien. Wegens uitbreiding en herverdeling van de taken binnen het team Plaagdierbeheersing, zoeken wij per direct voor onze locatie Nieuwendijk een servicegerichte collega die de planning gaat verzorgen en ons administratief wil ondersteunen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Logistiek Medewerker

Ben jij klantgericht, flexibel en nauwkeurig? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de begeleiding bij het lossen van zeecontainers. Je stuurt het losteam aan, houdt zicht op de veiligheid van jou en je team en zorgt voor een juist gebruik van PBM’s. Tevens zorg je ervoor dat de containers volgens de juiste configuratie gelost wordt en de goederen netjes worden verwerkt. Je vindt het niet erg om vanaf diverse locaties te werken en nadien zorg je er dan ook voor dat deze locatie netjes achtergelaten wordt en verwerk je de losresultaten in ons computersysteem. Denk jij dat je dit proces kan bewaken en in goede banen kan leiden? Werk je graag zelf mee en bent je multi-inzetbaar? Reageer dan snel op deze vacature!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Samplenemer Noord-Brabant

Als samplenemer (vaste dienst of als oproepkracht) draag je bij aan veiligheid in de logistieke keten! Zeecontainers bevatten soms dampen en gassen welke schadelijk zijn voor de mens. Om er zeker van te zijn dat de container veilig gelost kan worden verzamel jij luchtmonsters uit containers op een van de inland-terminals in Brabant waar EWS actief is. Samen met jouw collega’s van onze gasmeetdivisie zorg je op deze manier voor een veillige werkomgeving.

Opleiding MBO
Fulltime 0 - 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Oosterhout en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Den Bosch.

Opleiding MBO
Fulltime uur
Regio Noord-Brabant

Content Creator

Als content creator bij marketing word je onderdeel van een multidisciplinair team. Samen met collega's werk je aan het verder bouwen en optimaliseren van onze marketing, sales en brand activiteiten. Jij bent verantwoordelijk voor het schrijven en creëren van de content die onze klanten en prospects zien en lezen, of dit nu een brochure voor klanten, een tekst op een website, of een social media post is.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder Utrecht

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Utrecht

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen uit heel België. Dat is wat jij gaat doen als Accountmanager New business. Wij hebben het liefst dat je zo min mogelijk op kantoor bent. Dat betekent namelijk dat je bij prospects aan tafel zit en dat is nu juist wat wij nodig hebben. We willen groeien en ’ daar ga jij voor zorgen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 39 uur
Regio België

Uitvoerder / Meewerkend voorman (Renovatie)

De afdeling zwambestrijding heeft een mooie orderportefeuille en is een sterk groeiende afdeling binnen EWS. Tijd voor een volgende efficiëntie slag. Jij gaat daar als uitvoerder voor zorgen en coördineert de renovatieprojecten van a tot z. Het werkgebied is Zuid-Holland. Zwammen zitten voornamelijk in en onder houten vloeren van woningen en deze mogen wij renoveren. Een woning met aangetast hout wordt herstelt, waarna we deze weer netjes, bruikbaar en als gezonde leefomgeving opleveren. Denk hierbij aan het verwijderen en weer opnieuw aanbrengen van houten vloeren. Hier houden wij ons mee bezig en jij wordt de uitvoerder van deze renovatieprojecten.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Laborant (chemie)

Onderhouden van complexe laboratoriumapparatuur; dat is wat jij gaat doen als laborant bij EWS. Wij noemen je intern ook wel research expert. Dat wil zeggen dat alleen de ingewikkelde zaken bij jou terechtkomen. Met jouw uitgebreide kennis van analyseapparatuur weet jij alle vraagstukken op te lossen samen met het team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Rotterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Venlo.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Limburg

Gasmeetkundige Noord-Holland

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Wormerveer en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.