Branche

Training en opleiding

Land

12 vacatures gevonden

QHSE Manager

We groeien fors bij EWS. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Als QHSE-manager zorg jij voor structuur en eenheid op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Bestrijdingstechnicus

Wil je werken bij een jong, gemotiveerd en innovatief bedrijf? EWS biedt je de mogelijkheid om vanuit je eigen woonplaats een gevarieerde klantengroep van dienst te zijn. Tenminste… als je niet bang bent voor beestjes en goed met mensen kunt communiceren.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Utrecht

Medewerker Technische Dienst

Het ene moment verbouw je een kantoor en later werk je aan een kapotte kachel. Of je springt in de auto op weg naar Oosterhout, want daar is een ventilator kapotgegaan. Als medewerker technische dienst heb je het druk. Ons bedrijf groeit sterk en we krijgen daardoor veel meer materieel in huis. Aan jou de taak om dit te onderhouden!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige ben je veel buiten de deur. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Met deze complete bedrijfsauto rijd je de ene dag naar Oosterhout en de andere dag werk je op een terminal in Den Bosch. Lijkt dit je leuk om te doen? Solliciteer dan meteen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gassingsleider België

Voor onze sterk groeiende divisie in België zoeken we een gemotiveerde medewerker voor het verder uitbouwen van onze afdeling Fumigations. Je zal terechtkomen in een team van 6 personen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 37 uur
Regio België

Research Expert

Als research expert ben je onderdeel van de divisie gas measurement. Jij wordt ingeschakeld als de gasmeetkundigen er niet meer uitkomen. Je fungeert als tweedelijns schakel en komt alleen bij complexe zaken om de hoek kijken. Je voert onderzoeken van aanvraag tot afronding zelfstandig uit en haalt je luchtmonsters op de meest afwisselende plekken. In Oosterhout analyseer je de samples met geavanceerde apparatuur.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operations Manager

Als operations manager ben je eindverantwoordelijk voor de divisie Gas Measurement binnen EWS. Deze divisie zorgt ervoor dat zeecontainers worden geanalyseerd op schadelijk stoffen, zodat de mensen die deze containers lossen, dat veilig kunnen doen. Je geeft leiding aan 35fte en weet met jouw coaching skills het beste uit hen naar boven te halen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Teamleider Planning

Als teamleider planning ben je eindverantwoordelijke voor een optimale en sluitende planning. Leidinggeven doe je op een coachende manier. Sterker nog: jij zorgt ervoor dat de planners die jij aanstuurt nóg beter gaan presteren en gelukkiger worden in hun baan.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Noord-Holland

Hé speurneus. In Noord-Holland zoeken wij nieuwe collega's! Lijkt het je gaaf om zeecontainers te onderzoeken op de aanwezigheid van gevaarlijke gassen? En vind je het gaaf om op veel verschillende locaties te werken? Pak dan nu je kans!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Gasmeetkundige Gelderland

Hé, gasmeetkundige! Als jij er niet bent dan gebeuren er veel meer ongelukken tijdens het lossen van zeecontainers. Op diverse (binnenvaart)terminals in Gelderland voer je gasmetingen uit en ben jij degene die de container weer vrijgeeft, na een eventuele ventilatie. Een verantwoordelijke baan waarin je met je eigen bedrijfsauto op pad gaat.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Gelderland

Logistiek Medewerker Havens

Zeecontainers leggen enorme afstanden af. Je kunt je voorstellen dat deze containers soms stuk gaan en gerepareerd moeten worden. Op de containerterminal van Bergen op Zoom controleer jij de containers op de juiste kwaliteit zodat onze klant ze weer veilig en zonder problemen kan laden en verschepen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.