Branche

Training en opleiding

Land

16 vacatures gevonden

Laborant (chemie)

Onderhouden van complexe laboratoriumapparatuur; dat is wat jij gaat doen als laborant bij EWS. Wij noemen je intern ook wel research expert. Dat wil zeggen dat alleen de ingewikkelde zaken bij jou terechtkomen. Met jouw uitgebreide kennis van analyseapparatuur weet jij alle vraagstukken op te lossen samen met het team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Rotterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Zwambestrijder/ Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als zwambestrijder/renovatietimmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Plaagdierbeheerser Gent

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als plaagdierbeheerser zorg je ervoor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 38 uur
Regio België

Divisiemanager België

Verschillende divisies van EWS België leiden, op zowel commercieel als operationeel vlak, dat is wat je gaat doen als divisiemanager. De verhouding tussen sales en de operatie is 50/50. Kortom: het ene moment ben je met een medewerker bezig met een veiligheidsissue en het andere moment rijd je naar een terminal in de haven voor een salesgesprek op hoger niveau. Een ding is zeker: Je komt niet in een multinational terecht waar de bureaucratie zegeviert. Integendeel.

Opleiding Bachelor
Fulltime 38 uur
Regio België

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Venlo.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

HR Adviseur

Hectische tijd bij EWS, dat kunnen we wel zeggen. De afgelopen jaren zijn we, met trots, enorm gegroeid. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Deze groei maakt dat we het bij HR niet meer met zijn tweeën aankunnen en zijn op zoek naar een nieuwe collega die de rol van HR-Adviseur (fulltime) wil gaan vervullen. Met jouw juridische kennis kijk jij of de arbeidscontracten in alle landen waar wij actief zijn up-to-date zijn. Inmiddels zijn er meer dan 200 medewerkers en wij zijn druk met werven van nieuwe collega’s in alle landen waar wij actief zijn. Als ervaren HR-adviseur weet jij als geen ander hoe al die HR-gerelateerde vragen van die 200+ medewerkers vanuit acht verschillende landen te beantwoorden. Natuurlijk in het Engels, maar op ons kantoor in Werkendam spreken we gewoon Nederlands. De meeste mensen zijn werkzaam in Nederland en België, maar ook groeien we hard in Spanje, Italië, Frankrijk, Engeland, Duitsland en binnenkort in Polen. Wil je onderdeel uitmaken van dit energieke HR-team? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gassingsleider

Voor onze sterk groeiende divisie in België zoeken we een gemotiveerde medewerker voor het verder uitbouwen van onze afdeling Fumigations. Je zal terechtkomen in een team van 6 personen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 37 uur
Regio België

Gasmeetkundige Rotterdam

Als Rotterdammer in hart en nieren werk jij het liefst in de indrukwekkende haven van Rotterdam. Vanuit ons centrale punt op de Maasvlakte zorg jij ervoor dat de inkomende containers veilig gelost kunnen worden. In de containers zitten namelijk gassen die schadelijk zijn voor mensen en als gasmeetkundige adviseer jij hoe deze op een veilige manier te lossen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Gasmeetkundige Noord-Holland

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Wormerveer en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

R&D Manager (expert team)

Voor de uitbouw van ons “expert team” zijn we op zoek naar een R&D Manager (expert team). Het Expert Team omvat R&D en support voor de verschillende divisies. In dit specialistische support team werken vijf experts (voornamelijk chemici) die zorgen voor het kalibreren en onderhouden van onze analyse-apparatuur (massaspectrometrie, FTIR, elektrochemische sensoren). Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor RI&E én assisteer je andere specialisten binnen EWS (massaspectrometrie bijvoorbeeld).

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Backoffice assistant Fumigation (begassingen)

Een administratieve baan saai en eentonig? Zeker niet! Dit is een rol met afwisselende taken binnen een dynamische omgeving waar jij als aanpakker je rol kan invullen. In verband met sterke groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Backoffice assistant locatie Nieuwendijk. De commerciële (binnendienst)- en administratieve taken worden nu door de planners uitgevoerd en wij willen graag deze taken anders vormgeven en verder uitbouwen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Dordrecht.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Operations Manager

Als operations manager ben je eindverantwoordelijk voor de divisie Pest Control binnen EWS. Deze divisie zorgt ervoor dat de ongediertebestrijding bij onze klanten wordt uitgevoerd op een duurzame manier.

Opleiding Bachelor, Universitair
Fulltime 38 uur
Regio België

Gasmeetkundige Eindhoven

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Eindhoven en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Tilburg.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder West-Brabant

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.