Branche

Training en opleiding

Land

12 vacatures gevonden

Research Expert

Als research expert ben je onderdeel van de divisie gas measurement. Jij wordt ingeschakeld als de gasmeetkundigen er niet meer uitkomen. Je fungeert als tweedelijns schakel en komt alleen bij complexe zaken om de hoek kijken. Je voert onderzoeken van aanvraag tot afronding zelfstandig uit en haalt je luchtmonsters op de meest afwisselende plekken. In Oosterhout analyseer je de samples met geavanceerde apparatuur.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Vakantiekracht

Voor de containerterminals Oosterhout, Moerdijk en Tilburg zoeken wij vakantiekrachten. Wat je gaat doen? Luchtmonsters nemen uit zeecontainers. Wij noemen dit op de werkvloer overigens "samples trekken". Wil jij goed verdienen en niet op één specifieke locatie werken? Ben jij 3 tot 5 dagen per week beschikbaar?

Opleiding MBO
Bijbaan 32 - 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operations Manager

Als operations manager ben je eindverantwoordelijk voor de divisie Gas Measurement binnen EWS. Deze divisie zorgt ervoor dat zeecontainers worden geanalyseerd op schadelijk stoffen, zodat de mensen die deze containers lossen, dat veilig kunnen doen. Je geeft leiding aan 35fte en weet met jouw coaching skills het beste uit hen naar boven te halen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Productiemedewerker

Werk je momenteel in een productieomgeving en ben je op zoek naar zekerheid (vast contract op termijn!) en wil je ook nog doorgroeien? Dan ben je bij NCP, onderdeel van EWS, aan het juiste adres. Bij NCP zijn de mensen het belangrijkste onderdeel van het proces waarmee we steeds weer optimale resultaten te kunnen behalen. Daarom komen nieuwe productiemedewerkers direct bij ons op contract. Is dat iets voor jou? Solliciteer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Customer Service

Onze salesmanager vliegt de hele wereld over om ons product aan de man te brengen. Je kunt je voorstellen dat de commerciële opvolging er dan weleens bij inschiet. Jij hebt dan ook belangrijk werk als medewerker customer service, want jij gaat ervoor zorgen dat de offertetrajecten tot een succesvol einde worden gebracht. Het mooiste aan deze baan is dat je alles nog vorm kunt geven. Kom jij ons versterken in Werkendam?

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Junior Planner

Hoe onmogelijk iets soms lijkt; jij doet het en krijgt er zelfs energie van. Wat je doet als planner? Samen met 4 collega's de klant én de 30 gasmeetkundigen van de buitendienst ontzorgen zodat alles gesmeerd verloopt op het gebied van plannen en coördineren. Als junior begin je onderaan de ladder en heb je veel doorgroeimogelijkheden.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Logistiek Medewerker

Werk je nu als logistiek medewerker in een magazijn maar ben je eigenlijk op zoek naar meer vrijheid en zekerheid en zou je liever meer buiten werken? Dan is deze baan echt iets voor jou! Op diverse locaties in het land zorg jij er, samen met drie flexmedewerkers voor dat zeecontainers netjes worden gelost.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Manager Planning

Als manager planning ben je eindverantwoordelijke voor een optimale en sluitende planning. Leidinggeven doe je op een coachende manier. Sterker nog: jij zorgt ervoor dat de planners die jij aanstuurt nóg beter gaan presteren en gelukkiger worden in hun baan.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetdeskundige

Hé speurneus. Lijkt het je gaaf om zeecontainers te onderzoeken op chemische stoffen? Zorg jij ervoor dat de mensen die deze containers lossen, dat veilig kunnen doen? Word jij onze nieuwe collega bij de divisie Gas Measurement? Pak dan nu je kans!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Gasmeetkundige

Hé, gasmeetkundige! Als jij er niet bent dan gebeuren er veel meer ongelukken tijdens het lossen van zeecontainers. Op diverse (binnenvaart)terminals in het binnenland voer je gasmetingen uit en ben jij degene die de container weer vrijgeeft. Een verantwoordelijke baan waarin je met je eigen bedrijfsauto op pad gaat.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Gelderland

Logistiek Medewerker Havens

Zeecontainers leggen enorme afstanden af. Je kunt je voorstellen dat deze containers soms stuk gaan en gerepareerd moeten worden. Op de containerterminal van Bergen op Zoom controleer jij de containers op de juiste kwaliteit zodat onze klant ze weer veilig en zonder problemen kan laden en verschepen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.