Branche

Training en opleiding

Land

12 vacatures gevonden

Technisch Medewerker Buitendienst

Bijdragen aan een veilige woon- en werkomgeving en -gezondheid van mensen. Dat doe je als technisch medewerker buitendienst (Property Care Specialist) bij EWS België. In de praktijk betekent dit dat je dag dagelijks op pad bent als zwambestrijder / renovatietimmerman, houtworm- of vogelweringspecialist. Wat je dagelijks doet? Het beschermen van ons vastgoed en ons cultureel erfgoed door houtworm, boktor en zwambestrijdingen uit te voeren en het voorkomen van vogeloverlast middels het plaatsen van vogelweringsystemen op gebouwen. Je werkgebied is geheel België met de nadruk op het Vlaams gewest met als kerngebied de provincie Antwerpen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio België

Timmerman

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als timmerman. Wat je dagelijks doet? In woningen inspecteer je houtenvloeren op de begane grondverdieping op de aanwezigheid van zwammen. Denk aan de huiszwam en de kelderzwam in houten constructiedelen- en muren/funderingen van woningen. Je werkt landelijk met als zwaartepunt in de regio Noord- en Zuid-Holland. Heb je ervaring en ben je toe aan een volgende stap in je carrière reageer dan onderaan deze pagina.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

QHSE-Coördinator

We groeien fors bij EWS. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Als QHSE coördinator draag je bij aan structuur en eenheid op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operator

NCP is een snelgroeiend bedrijf binnen de edelnoten branche. Wij bieden een breed scala van diensten aan op het gebied van ontgassen, schonen en verpakken van edelnoten (denk hierbij aan amandelen, cashew-, pistache-, hazel- en walnoten) en hebben hierdoor altijd een gepaste oplossing voor de klant. In verband met de sterke groei hebben wij in onze BRC, IFS en SKAL gecertificeerde productie locatie per direct plaats voor een operator.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Dordrecht.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker draag je bij de kwaliteitseisen van onze partner in de regio Bergen op Zoom. Zeecontainers bevatten soms schades waardoor ze niet geschikt zijn voor belading. Om er zeker van te zijn dat onze partner de juiste containers ontvangt, controleer jij deze op meerdere punten. Zo controleer je de binnen- en buitenkant op schade, deuken en het ontbreken van scharnieren én zorg je ervoor dat de containers schoon opgeleverd worden. Daarnaast verwerk je de controles in ons computersysteem. Je kunt deze containerchecks in goede banen leiden en bewaakt dit proces. Bij Reefer(koel)-containers wordt ook de juiste koelinstelling gecontroleerd. Samen met jouw collega’s van onze Maritime & Logistics divisie zorg je op deze manier voor een veilige werkomgeving.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Operations Manager

Als operations manager ben je eindverantwoordelijk voor de divisie Pest Control binnen EWS. Deze divisie zorgt ervoor dat de ongediertebestrijding bij onze klanten wordt uitgevoerd op een duurzame manier.

Opleiding Bachelor, Universitair
Fulltime 38 uur
Regio België

Research Expert

Een speciaal gasmeetkundige bij het onderzoek- en analyseteam van EWS is niet zomaar een gasmeetkundige. Je voert onderzoeken van aanvraag tot afronding zelfstandig uit en haalt je luchtmonsters op of in de gekste plekken. In Oosterhout analyseer je de samples met bijzonder geavanceerde apparatuur.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Eindhoven

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Eindhoven en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Tilburg.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder Midden Nederland

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Utrecht

Gasmeetkundige Noord-Brabant

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Oosterhout en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Den Bosch.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Timmerman (renovatie)

Bijdragen aan de woonveiligheid en -gezondheid van mensen. Dat doe je als timmerman (renovatie). Wat je dagelijks doet? In woningen vervang je houten vloeren op de begane grond en daardoor verwijder je aanwezige zwammen. Je werkt in de regio Zuid-Holland met als zwaartepunt Rotterdam en omgeving. Ben je expert in timmerwerken? Reageer dan onderaan deze pagina.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.