Branche

Training en opleiding

Land

3 vacatures gevonden

Payroll Specialist

Ligt jouw hart bij de personeelsadministratie en werk je graag met cijfers? Zie jij een uitdaging in het op tijd klaar hebben van de salarisadministraties binnen Nederland en 5 andere Europese landen, kom dan werken bij EWS! Het HR Team van EWS ontvangt jou graag als nieuwe collega, in een ambitieuze en transparante werkomgeving.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime / Parttime 32 - 40 uur
Regio Noord-Brabant

Manager Marketing & Communicatie

Voor wie, wat, wanneer en waarom? Deze vragen stel jij jezelf en het team dat je aanstuurt continu. Wat is de reden dat we bepaalde kanalen inzetten en hoe meten we of dit iets oplevert? Met dat soort vraagstukken ga jij je bezighouden als communicatiemanager van EWS. Corporate communicatie is een breed begrip en jij weet als geen ander wat jouw baan inhoudt. Je gaat aan de slag met onze langetermijnstrategie en daarnaast vind je het ook fijn om nog steeds met je voeten in de klei te staan. Je stuurt een team aan van specialisten, met ieder haar eigen vakgebied, en zelf ben je de persoon die met een brede en open blik naar de algehele communicatie en marketing kijkt. Daarnaast ga je het team uitbouwen en kijk je welke expertises er nodig zijn aan de hand van de strategie die jij realiseert.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Junior marketeer / DTP’er

Opmaak, vormgeving, ontwerp… Ga jij ‘aan’ op het moment dat er iets mooi te maken valt? Ga jij stralen zodra er een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit? Dan zijn we op zoek naar jou! Als junior marketeer/DTP’er werk je vanuit ons hoofdkantoor in Werkendam. Met jouw creaties ondersteun je de marketingafdeling op grafisch vlak. Of het nu gaat om de opmaak van een visitekaartje, de vormgeving van een nieuwe brochure of het ontwerp van de nieuwsbrief, het uiteindelijke doel is met onze communicatie-uitingen een positief gevoel neer te zetten rondom de merkbeleving van EWS Group en haar zusterbedrijven, zowel binnen als buiten de organisatie.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.