Branche

Training en opleiding

Land

6 vacatures gevonden

Financieel Medewerker

Bij EWS zijn we op zoek naar een financieel medewerker die met alle facetten van de boekhouding bezig wilt zijn. Binnen het team met 4 directe collega’s ben je een van de eerste aanspreekpunten en werk je samen om de maand goed af te sluiten. Afhankelijk van je eigen ervaringen en interesse zullen we de focus van de standaard werkzaamheden op debiteuren of crediteuren leggen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Payroll Specialist

Ligt jouw hart bij de personeelsadministratie en werk je graag met cijfers? Zie jij een uitdaging in het op tijd klaar hebben van de salarisadministraties binnen Nederland en 5 andere Europese landen, kom dan werken bij EWS! Het HR Team van EWS ontvangt jou graag als nieuwe collega, in een ambitieuze en transparante werkomgeving.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

IT Medewerker

Heb je enige ervaring en affiniteit met IT-werkzaamheden? Kom dan werken als IT-medewerker binnen de groeiende en informele werkomgeving van EWS. In deze positie werk je vanuit Werkendam maar bent ook regelmatig op locatie om daar werkzaamheden te verrichten. Je komt te werken in en enthousiast en gedreven team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Technische Dienst

Het ene moment verbouw je een kantoor en later werk je aan een kapotte kachel. Of je springt in de auto op weg naar Oosterhout, want daar is een ventilator kapotgegaan. Als medewerker technische dienst heb je het druk. Ons bedrijf groeit sterk en we krijgen daardoor veel meer materieel in huis. Aan jou de taak om dit te onderhouden!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Financieel Medewerker

In deze fulltime allround financiële functie ben je bezig met alle facetten van het boekhouden. Al jouw boekhoudkundige kennis kun je inzetten bij ons groeiende internationale bedrijf om te assisteren in de professionalisering van de afdeling.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

HR Adviseur

De afgelopen jaren zijn we, met trots, enorm gegroeid. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Deze groei maakt dat we bij HR versterking nodig hebben. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die de rol van HR Adviseur fulltime wil gaan vervullen. Het HR-team bestaat uit 2 HR Adviseurs en HR Director. Inmiddels zijn er meer dan 200 medewerkers en wij zijn druk met werven van nieuwe collega’s in alle landen waar wij actief zijn. Als ervaren HR-adviseur weet jij als geen ander hoe al die HR-gerelateerde vragen van die 200+ medewerkers vanuit negen verschillende landen te beantwoorden. Natuurlijk in het Engels, bij voorkeur ook in het Duits maar op ons kantoor in Werkendam is de voertaal Nederlands. De meeste mensen zijn werkzaam in Nederland en België, maar ook groeien we hard in Spanje, Italië, Frankrijk, Engeland, Duitsland en in Polen. Wil je onderdeel uitmaken van dit energieke HR-team? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina.

Opleiding Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.