Branche

Training en opleiding

Land

5 vacatures gevonden

Ongediertebestrijder West-Brabant

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Uitvoerder Zwamsanering

Als uitvoerder geef je dagelijkse leiding aan de uitvoering aan zwamsanering in de vorm van projecten en losse opdrachten. Je werkt zeer nauw samen met de afdeling planning en werkvoorbereiding en geeft leiding aan meewerkend voormannen, timmerlieden en ZZP’ers, regelt materiaal en materieel en zorgt voor een kloppende projectadministratie.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen in de regio's Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Tiel en alles daaronder. Dat is wat jij gaat doen als Accountmanager New Business. Wij hebben het liefst dat je zo min mogelijk op kantoor bent. Dat betekent namelijk dat je bij prospects aan tafel zit en dat is nu juist wat wij nodig hebben. We willen groeien en daar ga jij voor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Heel NL

Accountmanager New Business

Nieuwe klanten binnenhalen uit heel België. Dat is wat jij gaat doen als Accountmanager New business. Wij hebben het liefst dat je zo min mogelijk op kantoor bent. Dat betekent namelijk dat je bij prospects aan tafel zit en dat is nu juist wat wij nodig hebben. We willen groeien en ’ daar ga jij voor zorgen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 39 uur
Regio België

Timmerman

Wil jij timmeren aan je toekomst? EWS zoekt timmermannen die zelfstandig en in teamverband, begane grond vloeren in bestaande woningen kunnen vervangen. Solliciteer nu en neem gerust je collega mee en ontvang een bonus. EWS groeit namelijk enorm en zoekt vakmannen die van aanpakken weten.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Utrecht

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.