Branche

Training en opleiding

Land

6 vacatures gevonden

Planner Pest Control

Ben jij ambitieus, verantwoordelijk en servicegericht, dan bieden wij je een top baan met groeipotentie. In een flexibele werkomgeving, waar de focus gericht is op uitstekende klantenservice, innovatie en oplossingsgericht handelen, lever jij een uitvoerende en coachende bijdrage in een team van enthousiaste binnendienst collega’s.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder West-Brabant

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Ongediertebestrijder Rotterdam

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt. Je komt te werken in de regio Rotterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Ongediertebestrijder Den Haag

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt. Je komt te werken in de regio Den Haag.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Ongediertebestrijder (Amsterdam)

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt. Je komt te werken in de regio Noord-Holland.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

Service Medewerker (Pest Control)

Zoek jij een flexibele werkomgeving, waar de focus gericht is op uitstekende klantenservice, innovatie, oplossingsgericht werken en waar bovendien een goede sfeer heerst? Ben je iemand die het liefst op locatie bij de klant werkt? Kijk je er naar uit om de fascinerende wereld van ongedierte (verder) te leren kennen en er jezelf in te verdiepen? Dan is EWS dé werkomgeving die jij zoekt!

Opleiding Secundair
Fulltime 39 uur
Regio België

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.