Branche

Training en opleiding

Land

9 vacatures gevonden

Planner

Als planner word jij het eerste aanspreekpunt van KGN. Je werkzaamheden vinden plaats op kantoor en help jij, samen met een vast team, met het in goede banen leiden van onze opdrachten. Werken bij KGN betekent onderdeel uitmaken van een ambitieuze, groeiende organisatie. Voor jou als planner betekent dit dat er een sterke organisatie achter je staat.

Opleiding MBO
Fulltime uur
Regio Zuid-Holland

Laborant (chemie)

Onderhouden van complexe laboratoriumapparatuur; dat is wat jij gaat doen als laborant bij EWS. Wij noemen je intern ook wel research expert. Dat wil zeggen dat alleen de ingewikkelde zaken bij jou terechtkomen. Met jouw uitgebreide kennis van analyseapparatuur weet jij alle vraagstukken op te lossen samen met het team.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Venlo.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gassingsleider

Voor onze sterk groeiende divisie in België zoeken we een gemotiveerde medewerker voor het verder uitbouwen van onze afdeling Fumigations. Je zal terechtkomen in een team van 6 personen.

Opleiding Bachelor
Fulltime 37 uur
Regio België

Gasmeetkundige Rotterdam

Als Rotterdammer in hart en nieren werk jij het liefst in de indrukwekkende haven van Rotterdam. Vanuit ons centrale punt op de Maasvlakte zorg jij ervoor dat de inkomende containers veilig gelost kunnen worden. In de containers zitten namelijk gassen die schadelijk zijn voor mensen en als gasmeetkundige adviseer jij hoe deze op een veilige manier te lossen.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Gasmeetkundige Noord-Holland

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Wormerveer en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Amsterdam.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Holland

R&D Manager (expert team)

Voor de uitbouw van ons “expert team” zijn we op zoek naar een R&D Manager (expert team). Het Expert Team omvat R&D en support voor de verschillende divisies. In dit specialistische support team werken vijf experts (voornamelijk chemici) die zorgen voor het kalibreren en onderhouden van onze analyse-apparatuur (massaspectrometrie, FTIR, elektrochemische sensoren). Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor RI&E én assisteer je andere specialisten binnen EWS (massaspectrometrie bijvoorbeeld).

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Medewerker Buitendienst Begassingen

Als ‘begasser’ voer je begassingen (fumigaties) uit. Fumigaties zijn gespecialiseerde behandelingen met gas, ter preventie of bestrijding van schadelijke insecten in voorraden, zoals bijvoorbeeld rijst, granen en cacao maar ook in hout. Deze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. We behandelen containers op terminals, (bulk)goederen in magazijnen in de havens, zeeschepen op zee maar ook worden volledige woonhuizen behandeld tegen houtworm. In deze positie werk je in de regio Dordrecht.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Gasmeetkundige Eindhoven

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. De ene dag rijd je naar Eindhoven en de andere dag werk je bijvoorbeeld op een terminal in Tilburg.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.