Branche

Training en opleiding

Land

7 vacatures gevonden

Planner Gas Measurement

Hoe onmogelijk iets soms lijkt, jij maakt het mogelijk en krijgt er zelfs energie van. Wat je doet als planner? De klant én de circa 30 gasmeetkundigen van de buitendienst ontzorgen zodat alles gesmeerd verloopt op het gebied van plannen en coördineren. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan meteen!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Gasmeetkundige Venray / Helmond / Deurne

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Je werkt in de regio Venray / Helmond / Deurne.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Logistiek Medewerker KGN

Als Rotterdammer in hart en nieren werk jij het liefst in de indrukwekkende haven van Rotterdam. Vanuit onze locatie op de Maasvlakte zorg jij ervoor dat de inkomende containers gelost worden, uitgaande zendingen klaar gezet worden en geladen worden.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Zuid-Holland

Accountmanager New Business Fumigation

Nieuwe klanten binnenhalen door heel Nederland. Dat is wat jij gaat doen als accountmanager new business. Wij hebben het liefst dat je zoveel mogelijk leads en prospects tot klanten maakt. We willen groeien en samen met jouw collega's ga jij daarvoor zorgen.

Opleiding MBO, Bachelor
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Front Office Assistent

EWS Group is op zoek naar een Front Office Assistant voor de divisie Fumigatie. Zoek jij een flexibele werkomgeving, waar de focus gericht is op uitstekende klantenservice, innovatie, oplossingsgericht werken en waar bovendien een goede sfeer heerst? Ben je iemand die graag van kantoor uit ondersteuning biedt aan het uitvoerende personeel, zorgt dat onze klantenvragen snel en correct behandeld worden en dat onze administratie op orde staat? Heb je daarnaast belangstelling voor de fumigatiediensten die we verlenen? Dan is EWS dé werkomgeving die jij zoekt!

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Inside Sales Assistant

Ben jij de Inside Sales Assistant die EWS helpt groeien? In deze uitdagende functie sta jij onze salesmanagers bij in het uitbreiden van onze verschillende divisies zoals fumigation en gasmeasurement.

Opleiding MBO
Fulltime 39 uur
Regio België

Gasmeetkundige Avonddienst

Als gasmeetkundige krijg je een compleet uitgeruste bedrijfsauto tot je beschikking waarmee je veel buiten de deur bent. Jouw bedrijfsauto is als het ware jouw kantoor. Je werkt de avonddiensten in de regio Tilburg. Deze tijden zijn van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Opleiding MBO
Fulltime 40 uur
Regio Noord-Brabant

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij EWS maar staat er op dit moment even geen passende vacature tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.