Gasmeetdeskundige bij EWS

Gasmeetkundige worden bij EWS?

“Soms voel je je wel een beetje inspector gadget als je dan echt alle stoffen hebt gevonden in de container die er daadwerkelijk inzitten…

Gasmeetkundige bij EWS

Het doel van mijn werk is het gasmeten van containers en daardoor een veilige werkplek creƫren voor de mensen die de containers moeten lossen. Als gasmeter ben ik trots als ik een foute container voor de klant vind en ervoor kan zorgen dat die container eerst veilig ontgast wordt en daarna pas naar de klant wordt gestuurd.

Je moet wel een vroege vogel zijn want de werkdag begint om 06:00 uur en het is klaar wanneer het klaar is, dus het is niet om vijf uur tas inpakken en naar huis toe. Het is heel afwisselend werk, je komt overal. We werken veel samen met de douane. Wij proberen de containers eruit te vissen die fout zijn voor de klant. Als gasmeetdeskundige sta ik iedere dag voor een nieuw raadsel. Elke container is een nieuwe puzzel die wij moeten oplossen.

Ja, de uitdaging zit vooral om echt specifiek alle stoffen te vinden en daarna een goed rapport te geven. Het geeft mij gewoon een kick om mensen veilig een container in te kunnen sturen. En als zij dan weer veilig thuiskomen na een werkdag dan is het werk voor mij geslaagd.

Vind je het leuk om jezelf ook een keer inspector gadget te voelen? En op zoek te gaan naar alle gassen? Kom dan werken bij EWS! Check alle vacatures hier!”

Vacature gasmeetkundige