Jacco – ongediertebestrijder

“Het mooie aan werk als ongediertebestrijder is dat je iedere dag op een andere locatie bezig bent, bij verschillende bedrijven komt, van musea tot klimparken en bij particulieren thuis. Iedere dag is anders en steeds weer kom je iets nieuws tegen. Als servicemedewerker in de plaagdierbestrijding zijn de voornaamste taken bedrijven ongediertevrij krijgen én houden. Je gaat als ongediertebestrijder op bezoek bij uiteenlopende bedrijven en je kijkt of je openingen ziet. Alles vul je in op je portal en aan de hand daarvan voer je diverse behandelingen uit. Je doel is écht het bedrijf ongediertevrij houden. Zoek jij ongediertebestrijding vacatures?

Creatieve ongediertebestrijder

Die muizen zijn echt supercreatief, dus je moet altijd nadenken over “hoe gaan ze het nu weer verzinnen, waar komen ze nu weer vandaan”. Je bent dus altijd spoorzoekertje aan het spelen.

Je moet jezelf bijna verplaatsen in de muis om een bedrijf te kunnen helpen.

ONGEDIERTEBESTRIJDER BIJ EWS

De sfeer bij EWS is echt heel goed. Het is een leuke combinatie van de jongere en de oudere garde. We zijn niet te beroerd om elkaar te helpen bij EWS. Qua materiaal is het goed geregeld. Je hebt goed vervoer, een tablet en een telefoon van de zaak. Als je straks ook aanvragen gaat verwerken dan krijg je ook een laptop tot je beschikking.

‘Nee’ zeggen bestaat niet bij ons. Je moet natuurlijk altijd zorgen dat de klant tevreden is. Dat maakt dat we enorm groeien en steeds meer aanvragen krijgen vanuit klanten. Daarom de vraag: Kom jij ons versterken?”

We zoeken meerdere mensen voor meerdere locaties. Op ons vacature-overzicht plaatsen we alle actuele vacatures. Wil jij ook zelfstandig met je bedrijfsauto op stap om ongedierte te bestrijden? En wil je ook de tijd krijgen om een klant zo kwalitatief mogelijk te helpen zodat het probleem in de toekomst ook niet meer terugkomt?

Vacature ongediertebestrijding