Opleiding volgen bij EWS?

"We hebben aandacht voor de mens. Dat wil zeggen dat we naar onze medewerkers luisteren en alles in gang zetten om het hen zo prettig en makkelijk mogelijk te maken" - CCO Marcel van den Brink

EWS is een hele frisse en vlotte organisatie. Iedereen denkt met elkaar mee en we zijn erg oplossingsgericht. Het ondernemerschap overheerst, wat betekent dat we snel kunnen schakelen als we ergens achter staan met zijn allen. Dit betekent voor jou als medewerker dat we ook aan de slag gaan met jouw goede ideeën! We willen de klant zo volledig mogelijk helpen en zorgen er dan ook voor dat je goed beslagen ten ijs komt met het diploma middelbaar gasmeetkundige zeecontainers MGK of integrated pest management IPM.

Jouw werkdag bij EWS?

Het is niet te voorspellen. Soms is het zo enorm druk dat je 12 uur op één dag werkt. De andere dag is het weer rustiger en krijg je te horen dat je eerder naar huis kunt omdat er geen opdrachten meer zijn. Alle 100 collega’s hebben echter wel een ding gemeen: nee zeggen doen we niet en we helpen onze klanten optimaal. Dat wil zeggen dat we doorgaan waar anderen stoppen, net zolang totdat de klant tevreden is. Dit ondernemerschap en doorzettingsvermogen is typerend voor al onze medewerkers. Dat zorgt er al jaren voor dat we fors groeien. En niet alleen in Nederland!

Middelbaar Gasmeetkundige Zeecontainers (MGK)

Op de eerste plaats vinden we het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen als medewerker. Ben je bijvoorbeeld brandwacht en heb je nog geen diploma voor middelbaar gasmeetkundige zeecontainers (MGK)? Dan gaan wij ervoor zorgen dat je deze opleiding kunt gaan volgen.

Vacatures Gasmeetkundige

Integrated pest management IPM

Werk je daarentegen liever met dieren en wil je jouw klanten ook van goed en preventief advies voorzien zodat het ongedierte ook wegblijft in de toekomst? Dan word je opgeleid tot IPM technicus. Beiden zijn zeer afwisselende banen waarbij je veel op pad gaat met je eigen bedrijfsauto. Supergaaf!

Vacatures Integrated Pest Management