Over EWS Group

EWS Group levert diverse gespecialiseerde diensten op het gebied van integrale ongediertebestrijding, begassing en biobehandeling van goederen in opslag. Het hoofdkantoor van EWS Group is gevestigd in Werkendam, Nederland. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft EWS meerdere Europese vestigingen in onder andere België, Frankrijk, Engeland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Duitsland.

EWS Group heeft zes divisies om haar brede en zeer gespecialiseerde dienstverlening te leveren. Deze divisies zijn ieder actief op een ander terrein:

  • EWS Gas measurement
  • EWS Fumigation
  • EWS Bio treatment
  • EWS Pest control
  • EWS Maritime & Logistics
  • EWS Fauna management

Het hoofdkantoor van EWS Group is gevestigd in Werkendam, Nederland. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft EWS meerdere Europese vestigingen in België, Oostenrijk, Spanje en Duitsland.

Missie en visie
De missie van de EWS Group is het wegnemen van de klant zijn/haar zorgen over bioinfestaties en hygiënerisico’s. Onze visie is om, samen met onze medewerkers, een toonaangevende positie in de branche te realiseren door samenwerking, innovaties en transparante afspraken met opdrachtgevers.

MVO
EWS Group heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), oftewel duurzaam ondernemen, hoog in het vaandel staan. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Dit proces is onderhevig aan continue verbetering.

Binnen EWS Pest control en EWS Fauna management wordt gewerkt volgens de eisen die zijn gesteld aan Integrated Pest Management (IPM). Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van eventuele schade aan het milieu tijdens het uitoefenen van onze werkzaamheden. We streven er dan ook naar om het gebruik van biociden te verminderen en zo mogelijk te voorkomen.

Alle vacatures bij EWS