Ongediertebestrijding vacatures

Zoek je vacatures in de ongediertebestrijding? Pest Control management vindt steeds meer plaats. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. EWS heeft daarom regelmatig vacatures voor ongediertebestrijders. Hieronder leggen we je uit waarom je voor ons moet kiezen:

Breed takenpakket in de ongediertebestrijding

Als ongediertebestrijder ben je multifunctioneel en op alle gebieden actief in de ongediertebestrijding. Wij willen het zo breed mogelijk houden voor ons personeel om ervoor te zorgen dat iedereen enthousiast blijft. Je werkt als plaagdierbestrijder in een klein team met zeer korte lijnen. Iedereen is goed te benaderen, of dit nu het management of een andere collega is. We geloven in vertrouwen in elkaar en daarom laten wij je, los van de planning, vrij. Zoek jij vacatures in de ongediertebestrijding?

Ongediertebestijding vacatures

Simpel gezegd maak je als ongedierteverjager panden muisdicht want dan kunnen de ratten, die groter zijn, er ook niet meer in.

Stel je eens voor…

Je trekt de voordeur thuis dicht en stap in je eigen bedrijfsauto. De eerste klant is een grote supermarkt. Zodra je hier binnenstapt ben je het visitekaartje van EWS. Je inventariseert waar de mensen van de supermarkt problemen mee ondervinden. Aan de hand van jouw korte gesprek met de supermarktmanager inspecteer je het pand grondig op ongedierte. Natuurlijk registreer je al jouw bevindingen vliegensvlug op een iPad van de zaak. Na 1 uur weet je voldoende: er is een preventieve aanpak nodig om de klant écht goed te kunnen helpen. Je adviseert de supermarktmanager en zet aan de hand van dit gesprek direct alle preventieve acties uit. Na deze klus staat er even niets op de planning. Je belt met Ineke van de planning en vraagt of je nog ergens mee kunt helpen. Ineke vraagt je om vanmiddag naar Werkendam te komen om offertes uit te werken. Dan ben je ook weer onder de collega’s! 

Pest Control vacatures