EWS België

“Op het vlak van innovatie zijn wij voortrekker in de sector. EWS is een dienstverlenend bedrijf. Wij verlenen gespecialiseerde diensten op het vlak van ongediertebestrijding en preventie.

Werken bij EWS België?

Werken bij EWS is werken in een dynamische jonge omgeving met veel variatie en flexibiliteit in de job. Het leuke aan EWS is het contact met de klanten. Het is een groeiend bedrijf en de collegialiteit is goed. We ervaren als medewerkers ook vrijheid in onze job. Zo hebben wij als planner de vrijheid om mensen te kunnen inplannen. Dit is bij andere bedrijven wel anders! Ons bedrijf groeit zeer sterk en daar zijn we zeer trots op. Zowel lokaal als internationaal maken we een sterke groei mee de laatste jaren.

Onderling hebben we goed contact. We zijn een jong en dynamisch team en hebben afwisseling. Daarnaast zijn er binnen EWS genoeg doorgroeimogelijkheden.

De divisies van EWS

EWS werkt met zes verschillende divisies. We hebben de divisies:

  • Pest Control
  • Gas Measurement
  • Fumigation
  • Bio Treatment
  • Maritiem & logistics
  • Fauna Management

Met deze zes divisies proberen we de voedselveiligheid te bewaken bij onze klanten. Dit zijn
bijvoorbeeld klanten in de voedingsector, maritieme sector, de opslaglocaties in de haven. Maar ook klanten in de internationale handel helpen we met onze dienstverlening. Daar zorgen we ervoor dat zeecontainers veilig kunnen worden geopend en dat de mensen die dagdagelijks moeten lossen veilig kunnen werken.

Het werk is heel afwisselend bij ons en je weet daarom op voorhand niet hoe je dag eruit zal gaan zien. Onze jongens, de techniekers buiten, vullen alles in op hun tablet en op hun smartphone. Zo zorgen we ervoor dat de verwerking van data razendsnel plaatsvindt.

We zijn een jong team, een dynamisch team en we hebben een vlakke structuur. De lijnen zijn kort. Iedereen praat met iedereen.

Stoppen? Nee nog lang niet!

We zijn niet van plan om te stoppen en dus de groei gaat door. Daarom zoeken wij vaak naar nieuwe leuke collega’s om bij ons te komen werken.”

Bekijk de vacatures bij EWS België